Bitcoin, Ethereum Price Plunge Fortsätter

Torsdagen började dåligt för kryptovalutapriser. Då blev det värre.

Torsdagen var redan en dålig dag för Bitcoin, Ethereum och i stort sett varje kryptovaluta som inte heter Tron. Nu har det blivit värre

Priserna på de två största kryptovalutatillgångarna, Bitcoin och Ethereum, har fallit med 9,5% respektive 12% under det senaste dygnet, enligt data från CoinMarketCap.

Priset på Bitcoin Profit ligger för närvarande strax över 10 300 dollar, vilket är ett lägre värde än 1 september på 12 026 dollar. Det är en nedgång på 14% på två dagar. För sin del är Ether under $ 390 efter att ha slagit $ 485 för två dagar sedan, en minskning med 20%.

Det är särskilt värre än för bara några timmar sedan, då priset på de två tillgångarna låg på cirka 10 600 dollar och 400 dollar.

Ladda ner dekrypteringsappen

Få vår app för de bästa nyheterna och funktionerna till hands. Var den första att prova Decrypt Token och mycket mer.

Försäljningen har med andra ord fortsatt under hela dagen, även om den har avtagit något.

Traditionellt, liksom Bitcoin, så går resten av kryptovalutamarknaden. Det är alltmer sant för Ethereum också, vilket är gateway blockchain för flera DeFi-tokens. Decentraliserad finansiering är för närvarande en blomstrande stugaindustri med ett totalt marknadsvärde i miljarder.

Chainlink, UMA, Aave, SushiSwap … allt nere i pris, från 17% till 35% den sista dagen. Till och med den längtan.finance token, som lyckats motstå nedåtgående tryck tidigare på dagen, har nu minskat med 3% under det senaste dygnet. Ändå skulle innehavare av rivaliserande tokens gärna ta sådana begränsade förluster.

En stor kryptovaluta har hittills visat sig vara immun mot prisfallet: TRON, ett Ethereum-alternativ som för närvarande rankas på 12: e plats bland alla kryptovalutor i börsvärde.

Efter att ha hoppat över $ 0,04 för första gången sedan juni 2018, har det sjunkit tillbaka under det tröskelvärdet men har fortfarande ökat med 8% under det senaste dygnet.