250 miljoonan dollarin Bitcoin-oston jälkeen MicroStrategy Eyes More

Miljardin dollarin ohjelmistoyritys MicroStrategy teki suuren Bitcoin-ostoksen viime elokuussa. Mutta se ei välttämättä ole viimeinen, kuten uusi SEC-arkistointi osoittaa.

Yritysohjelmistoyritys MicroStrategy voi sijoittaa edelleen Bitcoiniin SEC-arkiston kautta.
Yritys osti elokuussa 250 miljoonan dollarin arvosta Bitcoinia.
MicroStrategyin toimitusjohtaja Michael Saylor ennusti Bitcoinin kuoleman vuonna 2013.
Miljardin dollarin liiketoimintatiedon ohjelmistoyritys MicroStrategy aaltoi viime kuussa, kun se ilmoitti osakkeenomistajille, että se saattaa sijoittaa jopa 250 miljoonaa dollaria Bitcoiniin seuraavien 12 kuukauden aikana … ja sitten vain muutama päivä myöhemmin, jatkoi ja teki sen.

MicroStrategyin ostama 21 454 BTC (229 miljoonaa dollaria tämän kirjoituksen jälkeen) oli signaali muille julkisille yrityksille, että Bitcoinia voitaisiin käyttää vakavana varana. Ja nyt yritys ehdottaa, että se voi lisätä Bitcoin-omistustaan ​​tulevaisuudessa.

Yhdysvaltain arvopaperimarkkinakomissiolle perjantaina jätetyssä hakemuksessa yhtiö huomautti, että sen hallitus on päivittänyt yhtiön kassavarastopolitiikkaa. Uudessa politiikassa todetaan, että käteisen, rahavarojen ja lyhytaikaisten sijoitusten lisäksi Bitcoin toimii nyt yrityksen ensisijaisena varana.

Lataa Decrypt-sovellus.

Hanki sovelluksemme uusimmat uutiset ja ominaisuudet ulottuvillasi. Kokeile ensin Salauksen purku ja paljon muuta.

„Tämän uuden politiikan seurauksena yhtiön omistusosuus Bitcoinista voi nousta yli 250 miljoonan dollarin sijoituksen, jonka yritys julkisti 11. elokuuta 2020“, sanotaan lausunnossa.

MicroStrategy ei ehkä anna mitään lupauksia täällä, mutta pudotettuaan neljännesmiljoonaa dollaria Bitcoiniin vain kuukausi sitten on selvää, että yritys ei arvaa päätöstä toisella tavalla, vaikka viime aikoina Bitcoinin hinta olisi laskenut alaspäin ja muut tärkeimmät salausvarat.

Alun perin MicroStrategy-johto kertoi harkitsevansa Bitcoinia ja muita salausvaroja johtuen heikkenevästä Yhdysvaltain dollarista johtuen matalista länsimaisista korkotasoista ja Yhdysvaltojen COVID-19-pandemian elvytystoimista. Päiviä myöhemmin osto ilmoitettiin.

Bitcoin
MicroStrategy investoi 250 miljoonaa dollaria Bitcoiniin
Korjaus: Tämän artikkelin alkuperäisen version mukaan sijoitus oli 250 000 dollaria. Pahoittelemme virhettä. Liiketoiminta-analyysiyritys MicroStrategy on investoinut 250 miljoonaa dollaria Bitcoiniin, kun taas …

„Tämä sijoitus heijastaa uskoamme siihen, että Bitcoin, joka on maailman yleisimmin käytetty kryptovaluutta, on luotettava arvovarasto ja houkutteleva sijoitusomaisuus, jolla on enemmän pitkän aikavälin arvostusmahdollisuuksia kuin käteisvaroilla“, sanoi MicroStrategyin toimitusjohtaja Michael Saylor elokuussa. „MicroStrategy on tunnustanut Bitcoinin lailliseksi sijoitusomaisuudeksi, joka voi olla korkeampi kuin käteinen, ja sen vuoksi se on tehnyt Bitcoinista tärkeimmän omistusosuuden varainhallintastrategiassaan.“

Mielenkiintoista on, että Saylorin ilmoitus on kasvot. Vuonna 2013 hän ennusti Bitcoinin kuoleman ja twiittasi: ”Bitcoin-päivät on laskettu. Näyttää olevan vain ajan kysymys, ennen kuin se kärsii samasta kohtalosta kuin online-uhkapelit. “

Bitcoinin hinta oli noin 10 kertaa korkeampi, kun MicroStrategy teki ostoksensa viime kuussa verrattuna Saylorin twiittattuun näkemykseen vuonna 2013.